Overwinteren op Curacao

                  Ontsnappen aan de Nederlandse winter!


Overwinteren op Curacao

Zoek de zon op, ontsnap aan de koude maanden in Nederland en ga naar Curacao!

Winterzon!

Heeft u geen zin meer in de lange koude winters van Nederland, ga dan overwinteren op Curacao! Het is er 365 dagen per jaar lekker warm, er is een prachtige natuur en er is altijd wel iets te doen. Curacao is op en top Caribisch, cultuur is hier volop te vinden én u kunt hier gewoon Nederlands spreken, waar wacht u nog op!

Vakantiehuis Huren

Als u een vakantiehuis huurt op Curacao, geniet u van de maximale vrijheid. Onze vrijstaande bungalows zijn van alle gemakken voorzien en zijn dan ook uitstekend geschikt om er voor langere periode te verblijven. bekijk onze vakantiebungalows

Auto Huren Curacao

Een auto huren is op Curacao geen overbodige luxe. Een boodschap halen bij de supermarkt, een dagje naar het strand of een bezoekje aan Willemstad, hiervoor is nou eenmaal een auto nodig! Desgewenst kan er bij aankomst op het Santa Catharina Resort een comfortabele huurauto voor u klaarstaan.

Tarieven Overwinteren

De tarieven voor overwinteren zijn aantrekkelijk, maar afhankelijk van de lengte van uw verblijf. Laat een offerte op maat maken, uw aanvraag is bij ons altijd geheel vrijblijvend.

Curacao, een eiland voor levensgenieters!

Overwinteren op Curacao