Overwinteren op Curacao

                  Ontsnappen aan de Nederlandse winter!


Studio Huren op Curacao

Natuur en rust zijn kernwoorden die passen bij de sfeer rondom het Santa Catharina Resort!

Studio 17 

Deze leuke en sfeervolle studio is geschikt voor maximaal 2 personen. U beschikt over uw eigen douche met warm water, wastafel, toilet, kitchenette en airconditioning.

De Ruimte 

STUDIO 17 is de sfeervolle rechterhelft van een 'twee onder een kap' en is in 2019 geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht. STUDIO 17 bestaat uit één kamer (met tweepersoonsbed) welke dienst doet als woon- en slaapkamer voorzien van keukenhoek met kitchenette. In de woning is een afzonderlijke toilet- en doucheruimte aanwezig.

Compleet ingericht met televisie, airconditioning, kluisje  handdoeken, hamamdoek voor bij het zwembad, beddengoed, keukengerei, serviesgoed, waterkoker en Senseo. Gratis WiFi aanwezig.

Deze woning is niet geschikt voor kleine kinderen.

Prijzen STUDIO 17

Onderstaand een overzicht van de huurprijzen van STUDIO 17

  • PRIJS PER NACHT € 35,-
  • EINDSCHOONMAAK € 50,-
  • BORG € 150,-
  • MINIMAAL VERBLIJF 7 NACHTEN

Prijzen zijn exclusief water en elektra.

Gebruik van water en elektra wordt verrekend met de borg. Bij gemiddeld gebruik kunt u rekening houden met circa 6 euro per dag.

Bij een verblijf langer dan vier weken hanteren wij andere prijzen. Neem gerust contact met ons op indien u hier meer informatie over wilt hebben.

Santa Catharina  Resort

STUDIO 17 is gelegen op het Santa Catharina Resort, een kleinschalig en rustig gelegen bungalowpark op Santa Catharina, een kleine wijk gelegen aan de noordoostelijke kant van Curacao. Het resort is beveiligd en beschikt over een zwembad, waar het zeer prettig verblijven is.

Op Curacao is een huurauto aan te bevelen, zeker om het eiland te ontdekken!

Huisje Huren Curacao