Overwinteren op Curacao
          Winterzon!          

STUDIO HUREN op Curacao

Natuur en rust zijn kernwoorden die passen bij de sfeer rondom het Santa Catharina Resort!

STUDIO  

Deze leuke en sfeervolle studio is geschikt voor maximaal 2 personen. U beschikt over uw eigen douche met warm water, wastafel, toilet, open keuken en airconditioning.

DE RUIMTE 

Deze studio is de sfeervolle rechterhelft van een 'twee onder een kap' en is in 2019 geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht. De woning bestaat uit één kamer (met tweepersoonsbed) welke dienst doet als woon- en slaapkamer met open keuken. In de woning is een afzonderlijke toilet- en doucheruimte aanwezig.

Compleet ingericht met televisie, airconditioning, kluisje  handdoeken, hamamdoek voor bij het zwembad, beddengoed, keukengerei, serviesgoed, waterkoker en Senseo. Gratis WiFi aanwezig.

PRIJZEN Studio

 

Huurprijzen per nacht

  • Prijs per nacht € 35,-
  • Eindschoonmaak € 50,-
  • Borg € 150,-
  • Minimaal verblijf 7 nachten

Prijzen zijn exclusief water en elektra

Gebruik van water en elektra wordt verrekend met de borg. Bij gemiddeld gebruik kunt u rekening houden met circa 7 euro per dag.

Bij een verblijf langer dan vier weken hanteren wij andere prijzen. Neem gerust contact met ons op indien u hier meer informatie over wilt hebben.

SANTA CATHARINA RESORT

De Studio is gelegen op het Santa Catharina Resort, een kleinschalig en rustig gelegen bungalowpark in Santa Catharina, een kleine wijk gelegen aan de noordoostelijke kant van Curacao. Het resort is beveiligd en beschikt over een zwembad, waar het zeer prettig verblijven is.

Op Curacao is een huurauto aan te bevelen, zeker om het eiland te ontdekken!

HUISJE HUREN CURACAO