Overwinteren op Curacao
                    Ontsnappen aan de Koude Winter!         

VAKANTIEHUIS HUREN CURACAO 

Natuur en rust zijn kernwoorden die passen bij de sfeer rondom het Santa Catharina Resort!

VAKANTIEBUNGALOWS

Vrijstaande tropische bungalows op het Santa Catharina Resort Curacao. De huizen zijn te huur voor vakantie, maar ook om te overwinteren. 

De bungalows zijn elk geschikt voor maximaal vier personen. Er is één bungalow geschikt voor vijf personen. In de tweede slaapkamer van deze woning bevindt zich een stapelbed en een eenpersoonsbed. Deze bungalow is ideaal voor ouders met kinderen en op aanvraag beschikbaar tegen dezelfde prijscondities.

DE INRICHTING

De bungalows zijn gelegen in een tropische tuin en zijn recentelijk gerenoveerd en opnieuw ingericht. 

De woningen beschikken elk over een woonkamer met volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers met airconditioning en twee badkamers met douche en toilet. Ook is er een overdekte porch met een gezellige zithoek. Op het bungalowpark is een wasmachine aanwezig, waar u tegen een kleine vergoeding, gebruik van kunt maken.

PRIJZEN vakantiebungalows

Een overzicht van de huurprijzen per nacht:

  • vanaf 07 nachten € 65,-
  • vanaf 14 nachten € 60,-
  • vanaf 21 nachten € 55,-
  • vanaf 28 nachten prijzen op aanvraag
  • Eindschoonmaak € 95,- | Borg 250,-

offerte op maat

Bij een verblijf langer dan 4 weken hanteren wij andere huurprijzen. Neem contact met ons op indien u hier meer informatie over wilt hebben.

Santa Catharina Resort

 Santa Catharina Resort is een kleinschalig en rustig gelegen bungalowpark in Santa Catharina, een kleine wijk gelegen aan de noordoostelijke kant van Curacao. Het bungalowpark is beveiligd en beschikt over een zwembad waar het zeer prettig verblijven is. 

 Op Curacao is een huurauto aan te bevelen, zeker om het eiland te ontdekken!

 HUISJE HUREN CURACAO